- ΠΕΡΙΟΧΗ -

AΘΥΤΟΣ

Η Άθυτος (ή Άφυτος) είναι ένα πανέμορφο γραφικό χωριό στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα. Βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Νέα Φώκια και Καλλιθέα. Διαθέτει υπέροχες παραλίες και προσφέρει πολλές επιλογές για εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση. Φημίζεται για την αρχαία ιστορία της και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της.

Το ξενοδοχείο Αρελλίς βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί από το κέντρο του χωριού προς τη θάλασσα, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες της Αθύτου και δίπλα στο κέντρο του χωριού.

Σε κοντινή απόσταση απο την Άθυτο μπορείτε να επισκεφθείτε το ιερό του Άμμωνα Δια και τον βυζαντινό Πύργο της Ν.Φώκαιας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στην Χερσόνησο της Κασσάνδρας και να απολαύσετε το μοναδικό φυσικό τοπίο που προσφέρει, τις μαγευτικές παραλίες, τους γραφικούς οικισμούς, τη γαστρονομία και τη φημισμένη νυχτερινή διασκέδαση!

ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΙΟ
ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η Άριστη Ποιότητα

Ανακαλύψτε την Χαλκιδική και απολαύστε τη διαμονή σας στα άνετα δωμάτια του Arellis Hotel. Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ανακαλύψτε την Περιοχή